Zustermoord Tess Gerritsen

Gepubliceerd op 20 maart 2021 om 14:21

Patholoog-anatoom Maura Isles is geschokt: nooit eerder bood een moordslachtoffer zo'n angstaanjagende aanblik als deze keer. Tot Maura's verbijstering blijkt verder dat de vrouw, die voor Maura's huis is doodgeschoten, haar evenbeeld is. Op zoek naar antwoorden gaat Maura naar een plaatsje in Maine waar al jaren een moordenaar rondwaart. Om hem te stoppen moet Maura in contact komen met haar moeder, die ze nooit heeft gekend en die nu misschien plannen beraamt om haar van het leven te beroven.

 

Dit is het vierde deel in de Rizzoli en Isles serie. 
Weer een super spannend boek die je het liefst in één ruk uit zou willen lezen!
In het boek komen verschillende verhaallijnen aan bod. Het is dan een raadsel hoe die allemaal met elkaar verbonden zijn. Wie zijn de personages echt? Hoe zijn de verschillende personages met elkaar verbonden? Wat hebben de verschillende scenario's met elkaar gemeen, hoe verschillen ze van elkaar, en hoe staan ze met elkaar in verbinding? Allemaal vragen die door mijn hoofd schoten en pas op het laatste moment beantwoord werden. 
Ook heeft het boek de nodige plotwendingen. Hoe krijgt Gerritsen het toch steeds weer voor elkaar dat ik in de totaal verkeerde richting zit te denken!
Het onderwerp DNA staat in het boek centraal. In hoeverre bepaald je DNA wie je bent? Zit het psychopaat zijn in je DNA? Allemaal intrigerende vragen die door het verhaal heen aan bod komen.
Daarbij heerst de vraag, zoals altijd, wie is te vertrouwen?
Ook komt er weer een stukje romantiek voor in het verhaal. Ik vind het erg leuk dat je de personages goed leert kennen. 

 

Ik geef dit boek vier sterren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.