Hallo mede-boekenwurmen, 

Al sinds mijn eerste boek ben ik dol op lezen. Ik lees verschillende genres boeken; van thrillers tot historische romans, van waargebeurde verhalen tot fantasy. Omdat ik zo van lezen houd leek het mij super leuk om mijn leeservaringen te delen. Dat is dan ook wat je op deze site zult vinden: mijn persoonlijke mening over de boeken die ik gelezen heb. 

Om mij wat beter te leren kennen zal ik hier wat informatie over mezelf delen. Ik ben Elisia, 20 jaar. Ik ben woonachtig in Zeewolde. Ik studeer cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit en werk als content creator bij Houtendiershop in Harderwijk. Ik heb een acht jaar jonger zusje en een twee jaar jonger broertje. Mijn favoriete genre verandert steeds, net zoals mijn favoriete boek. Het meest lees ik thrillers en historische romans. 

Dat was wat informatie over mij. Hopelijk heb je nu een beetje een beeld van wie ik ben. Ik vind het hartstikke leuk dat je mijn website bekijkt. Hopelijk vindt je waar je opzoek naar was, of doe je nieuwe inspiratie op!

Veel leesplezier!

Elisia

Tip: als je een bepaald boek zoekt, kun je ctr F gebruiken. Als je een woord intypt zie je waar het woord gebruikt wordt en weet je meteen of het boek dat je zoekt ertussen zit! Dit werkt binnen een pagina van een website. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb