Verborgen Karin Slaughter

Gepubliceerd op 15 juli 2020 om 14:24

Verborgen is het tiende deel in de Will Trent serie. 
Will wordt opgeroepen om een moord te onderzoeken. Hij treft het ernstig toegetakelde lijk van een collega. Aan het bloed is te zien dat er ergens nog een slachtoffer rondloopt. De moord is heel persoonlijk voor Will. Op de plaats delict wordt namelijk nog iets gevonden wat direct verband houdt met zijn verleden. 


Verborgen was wederom erg goed. Er waren genoeg dwaalsporen om mij af te vragen wat er nou precies is gebeurd. Ook was er weer een goede combinatie van spanning en drama in de liefde. Het is vooral leuk om te lezen hoe de relatie tussen Sara en Will zich ontwikkeld. Het gaat namelijk nog steeds niet over rozen, maar over de liefde die ze voor elkaar voelen bestaat geen twijfel.
Angie speelt ook een belangrijke rol in het verhaal. Ik heb natuurlijk een hekel aan haar, maar ze maakt het verhaal wel spannend! Ongeveer halverwege het verhaal is het geschreven vanuit het perspectief van Angie. Hierdoor wordt al snel heel veel duidelijk. Dit zorgt voor wat afwisseling in het verhaal, waardoor het niet eentonig wordt. Een nadeel hiervan is dat de mensen die het onderzoek doen (Will,Sara, Faith en Amanda) veel nog niet weten, wat de lezer wel al weet. Dat vind ik jammer. Ik houd er juist van dat alle informatie tijdens het onderzoek naar voren komt. Daardoor heb ik niet het gevoel alsof de personages achter de feiten aanlopen. Dit gevoel duurde gelukkig niet lang: er kwamen nieuwe vragen naar voren en de spanning werd weer opgevoerd. Heel knap gedaan! Geen boek dat ik van Slaughter gelezen heb dat saai is! 

Ik geef dit boek 4,5 sterren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.