Versplinterd Karin Slaughter

Gepubliceerd op 22 juni 2020 om 16:46

Versplinterd is het tweede deel in de Will Trent serie. 

Abigail Campano stuit op een insluiper die met een mes boven het dode lichaam van haar dochter gebogen staat. De vrouw vecht tegen de man. Een gevecht die de man fataal wordt. 
Will Trent krijgt de leiding over het onderzoek. 


Het verhaal is van begin af aan al spannend. Je wordt meteen meegesleurd in het onderzoek dat vooral vragen oproept. Wat is er gebeurd? Wie is tot zoiets in staat? Hoe kun je je leven oppakken na zo een verschrikkelijke en traumatische ervaring?
Het verhaal brengt alle emoties teweeg: woede vanwege het leed dat de personages is aangedaan en woede om alle geheimen die niemand prijs wilt geven. Verdriet vanwege de traumatische ervaringen die de personages moeten doorstaan. Verwarring, wie doet zoiets? Waarom gebeurt dit? Hoe komen de personages dit te boven? 
Het is zowel prachtig als verschrikkelijk om te  lezen hoe één gebeurtenis het leven totaal kan veranderen. Slaughter heeft dit bijzonder mooi weergegeven. 
Daarnaast weet Karin Slaughter actuele problemen mooi ter sprake te brengen. Vooral seksueel misbruik speelt een belangrijke rol. 
Een fantastische en onverwachte ontknoping. Al met al spannend tot het eind. 

Ik geef dit boek vijf sterren. 

Tot slot wil ik vermelden dat de boeken prima los te lezen zijn, hoewel het wel extra leuk is als je de hele serie gelezen hebt. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.